Janneke de Pont
Productredacteur bij Coolblue

"Tijdens mijn Textuurperiode werkte ik veel samen met Jim. Ik heb hem leren kennen als een creatieve, flexibele vormgever die altijd in staat is om mooie creaties te maken. Jim denkt goed mee met de opdrachtgever en draagt goede, verrassende ideeën aan. Hij is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vormgeving en voert deze door in zijn producties. Jim is sociaal en doelgericht. Hij werkt snel en efficiënt. Ik kan iedereen aanraden om met Jim zaken te doen!"

Ilse Van Dongen
Communicatieadviseur en tekstschrijver

"Jim en ik hebben samengewerkt aan een aantal projecten, van poster tot personeelsmagazine. Werken met Jim is stressvrij. Zijn ontwerpen zijn creatief en vaak verrassend krachtig in hun eenvoud. Inspirerend en functioneel tegelijkertijd. En in de procesgang kun je dingen aan Jim overlaten. Hij investeert in de verbinding en werkt oplossingsgericht, met een scherp oog voor budgetten en deadlines. Dank!"

Robbert Odijk
Eigenaar & Online consultant bij Robuust Media

"Ik heb samen met Jim gewerkt aan verschillende online projecten. Jim heb ik ervaren als een echte teamplayer die altijd gedreven en enthousiast zijn werk doet. Hij heeft een bijzonder oog voor detail, inhoud en verhoudingen zonder de beoogde resultaten uit het oog te verliezen. Het is fijn om met Jim te werken!"